Анімовані елементи дизайну сайту

Flash дизайн базується на використанні технологій Macromedia Flash, що дозволяє створювати барвисті анімовані елементи, що застосовуються для різних цілей. За своїми можливостями такий вид дизайнерського мистецтва практично необмежений, і за допомогою flash можна втілювати в реальність найфантастичніші задуми, що виникли в уяві. Але при цьому Flash дизайн досить складний у використанні в якості елементів сайту. Справа в тому, що flash елементи не індексуються пошуковими системами, а для комерційного ресурсу це неприпустимо. Тому анімовані елементи варто використовувати в помірній кількості, не перевантажуючи ними сторінку.

Сам по собі, Flash дизайн дає можливість зробити звичайний html сайт більш яскравим і оригінальним. Крім цього анімацію можна використовувати для поліпшення юзабіліті ресурсу і створення більш зручного і зрозумілого інтерфейсу. Але в основному Flash дизайн використовується в художніх цілях, і це цілком обгрунтовано, адже часто візуалізація відіграє важливу роль у перетворенні відвідувача в покупця.

Дизайнери компанії SoftERP використовують анімацію з урахуванням особливостей індексації, тому результатом проведених робіт є оригінальний і барвистий сайт з хорошою індексацією в пошукових системах.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua