Дизайн і функціональність сайту за шаблоном

Походивши деякий час по просторах Інтернет, не можна не помітити, що практично всі вдалі сайти чимось схожі між собою. І це цілком обгрунтовано, адже одне вдале рішення не може залишитися без уваги і буде обов'язково повторено, але вже з деякими змінами і інтеграцією під певні вимоги. Тому стало можливо створювати сайт по шаблону, поєднуючи все найкраще і втілюючи найбільш вдалі ідеї в одному ресурсі.

Переважна більшість сайтів має уніфікований зовнішній вигляд. Такий підхід цілком закономірний, адже при постійному вдосконаленні та підборі найбільш привабливих і зручних для користувача форм, реалізуються найбільш вдалі рішення. Тому структура сайтів в переважній більшості однотипна, і повторює найзручніші для навігації ресурси. В даному випадку сайт за шаблоном не виняток, а яскраве підтвердження необхідності в деякій схожості ресурсів для зручності їх використання відвідувачами.

Дизайн сайту за шаблоном повторює типові колірні і графічні рішення. Можна сказати, що це якийсь усереднений ресурс, універсальний в застосуванні і забезпечує максимальну зручність у використанні.

Коли раціонально використовувати шаблони
 
Не завжди для створення індивідуального дизайну є час. Іноді терміни істотно стиснуті, і тому фахівцям і замовнику доводиться шукати оптимальне рішення, яке задовольняє обидві сторони, і в даному випадку - це сайт за шаблоном. Для замовника такий варіант зручний тим, що він має можливість бачити готовий дизайн і структуру сайту ще до укладення договору. Природно, ресурс змінюється, відповідно до певним вимогам, але в більшості випадків такі зміни вимагають мінімуму часу.

Для фахівця сайт за шаблоном дає можливість істотно скоротити часовий проміжок, необхідний для створення повноцінного ресурсу. Шаблон є свого роду заготівлею, яка лягає в основу сайту і визначає основні можливості ресурсу та його зовнішній вигляд.

Мінус даного підходу - це те, що сайт по шаблону має типовий дизайн, що позбавляє сайт індивідуальності. Але це цілком можна виправити внесенням різних графічних і інтерактивних елементів, які підкреслять спрямованість ресурсу і область діяльності підприємства, яке він представляє в мережі Інтернет.

Що являє собою сайт за шаблоном
 
Шаблонний ресурс являє собою графічну оболонку, яка визначає зовнішній вигляд і структуру сайту. При подальшій роботі з ресурсом, він наповнюється індивідуальним контентом, що відображає область діяльності підприємства.

Технічні характеристики шаблонного ресурсу відповідають вимогам найбільш поширених браузерів і операційних систем. При створенні такого ресурсу за зразок береться середнє значення дозволу монітора, тому ресурс відрізняється універсальністю і однаково добре відображається в будь-якому браузері.

Варто відзначити, що сайт по шаблону досить легко інтегрувати під індивідуальний дизайн. Принцип розташування блоків і функціональних складових залишається один і той же в будь-якому випадку, змінюється тільки зовнішній вигляд - з огляду на достатній професіоналізм фахівців компанії SoftERP, це здійснити досить просто. Згодом ваш сайт, виготовлений за шаблоном, може істотно змінитися, але перед цим він принесе чималий прибуток, що сприятиме зниженню швидкої окупності.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua