Створення сайту для компанії

Створення сайтів - завдання досить складне, і перед тим, як звертатися до фахівця, який займеться розробкою ресурсу, замовник повинен в першу чергу визначитися, який вид повинен мати сайт і якими критеріями відповідати. Адже існує велика різниця між сайтом-візиткою і сайтом - торговельний майданчик, так що при бажанні отримати сайт в мережі Інтернет потрібно в повній мірі представляти, що це повинен бути за ресурс. Після того, як замовник визначається з напрямком ресурсу і його завданнями, необхідно скласти технічне завдання. Створення сайтів без технічного завдання неможливо, тому що естетичні критерії у всіх різні, та й функціональні можливості теж необхідно визначити в повній мірі, щоб уникнути подальших переробок. Для того щоб створення сайтів займало якомога менше часу, варто приділити достатньо уваги складанню технічного завдання, і чим більш докладним воно буде, тим легше буде фахівцям створити ресурс, і за зовнішнім виглядом, і за функціональністю в повній мірі відповідний вимогам замовника. Перед тим, як приступати до такої роботи як створення сайтів, необхідні відповідні підготовчі роботи, за допомогою яких формуються вимоги до ресурсу.

Створення сайтів - основні правила
 
На першому етапі варто визначитися, яку мету переслідує створення корпоративного ресурсу. В основному він потрібен для надання покупцям або потенційним партнерам інформації про підприємство, спрямованості його роду діяльності і виробленої продукції. Тому створення сайтів здійснюється з урахуванням забезпечення зручності подачі всіх необхідних відомостей, які будуть цікаві як потенційним покупцям, так і потенційним партнерам. Також створення сайтів переслідує цельпопулярізаціі компанії в мережі Інтернет, таким чином, в завдання ресурсу входить створення правильного іміджу, що сприятиме лояльному ставленню покупців, відповідно буде розширюватися сфера продажів або послуг.

Дизайн ресурсу

На другому етапі необхідно визначитися з дизайном. В ході таких робіт, як створення сайтів, дизайну необхідно приділити достатньо уваги, адже саме по ньому відвідувач в перші хвилини відвідин складе своє враження про підприємство. І погодьтеся, що дешевий, недоладний зовнішній вигляд ресурсу абсолютно не сприяє появі позитивного ставлення до організації, яку він представляє в мережі Інтернет.

Кольорове поєднання. При оформленні сайту варто уникати яскравих кольорів і відтінків, якщо того не вимагає напрямок діяльності. Якщо це сайт цирку або розважального дитячого парку, то калейдоскоп кольорів цілком допустимо. Якщо ж це сайт серйозного виробника або постачальника, в даному випадку створення сайтів такого типу проводиться з використанням приглушених світлих тонів. Оптимальним варіантом вважаються білі, сірі або блакитні відтінки, але можна і експериментувати. Створення сайтів не має надто суворих рамок, і тому для ресурсу можна підібрати оптимальний світлий відтінок і інший колір.

Графічні та інтерактивні елементи. Звичайно, без використання різноманітних графічних елементів дизайн сайту буде бідним і слабким. Без логотипів, банерів, барвистих фотографій, зразків товарів і тому подібних елементів досить складно буде передати індивідуальний стиль компанії і зробити сайт продають. Тому графіку використовувати потрібно, але в помірній кількості. Вона повинна доповнювати контент, а не відволікати увагу відвідувача від потрібної інформації. Те ж саме можна сказати і про інтерактивні елементи. Різноманітні флеш-ролики або анімовані компоненти сайту цілком можуть зробити ресурс більш привабливим, але якщо використовувати їх в надлишку, можна отримати абсолютно протилежний ефект.

Створення сайтів з надлишком інтерактивних елементів не сприяє гарному сприйняттю інформаційного вмісту ресурсу. Такі сайти для відвідувачів є не більше ніж барвистою картинкою, тому вони не сприймаються як представництво серйозної організації. Крім цього, ресурси такого плану дуже довго завантажуються, що змушує відвідувачів перервати з'єднання і пошукати щось більш оптимальне по сприйняттю для браузера.

Це що стосується зовнішнього вигляду ресурсу. Важливу роль відіграє також і інформаційне наповнення. Можна навіть сказати, що це найбільш важлива складова сайту, але по співвідношенню дизайну і контенту, обидві складові повинні бути рівноцінні, і гармонійно доповнювати один одного. Сайт з відмінними ємними текстами і цікавими статтями істотно програє в відвідуваності, якщо у нього буде бідний дизайн. І навпаки, сайт з відмінним дизайном не становитиме жодної цінності для відвідувачів, якщо він буде містити мінімум корисної інформації. Тому створення сайтів повинно проводитися з урахуванням даної специфіки.

контент

Контент - це інформація, яка розміщується на сайті. Крім того, що вона повинна бути корисною для відвідувача, текстовий вміст має включати в себе певну кількість ключових слів. Знову ж таки, в цій справі потрібна поміркованість. Ключові слова необхідні для індексації сайту пошуковими системами і занадто велика їх кількість може привести до того, що сайт буде займати не перші, а останні місця за конкретним запитам, або ж зовсім буде забанений пошуковою системою за спам.

Створення сайтів варто доручати фахівцям, і тільки в цьому випадку можна бути впевненим, що створення семантичного ядра буде правильним, і сайт буде просуватися в пошукових системах по тих запитах, які принесуть найбільшу кількість відвідувачів.

Крім включення ключових слів в текстову інформацію, вона повинна бути цікавою для відвідувача за своїм змістом. Розміщення на сторінках сайту тексти повинні бути інформативними та викладеними грамотно, докладно і зрозуміло для користувачів. Також, текст використовується і в якості рекламного носія, тому в більшості випадків, є складова, популяризує товар.

Створення сайтів в обов'язковому порядку проводиться з урахуванням цільової аудиторії, адже саме для відвідувачів ресурс повинен становити інтерес, а значить, по їх вмісту він повинен повністю відповідати рівню основної маси споживачів.

структура сайту

Створення сайтів включає в себе і такий аспект, як структурування ресурсу. Сам по собі сайт повинен бути зручний для користувача і інтуїтивно зрозумілий у використанні. Тобто відвідувач ресурсу повинен за назвами і блокам на сайті розуміти, де і яка інформація знаходиться, а також яким чином її можна отримати. Варто зазначити, що мінімальна кількість операцій, необхідних для отримання цікавить відвідувача інформації, робить сайт більш привабливим, а заплутана і складна система навігації не сприятиме підвищенню відвідуваності, адже далеко не всі користувачі мережі Інтернет мають глибокі пізнання в цій галузі.

Тому при виконанні, таких робіт як створення сайтів, структура ресурсів продумується ретельно і з урахуванням забезпечення максимальної зручності у використанні.

функціональність ресурсу

Створення сайтів при використанні сучасних технологій має високий рівень ефективності, тому не можна не розглянути технічну сторону даного завдання. Найбільш простий варіант, що дозволяє істотно заощадити час, це створення сайтів за шаблоном, який вже є в готовому вигляді. Такий ресурс в подальшому адаптується до певним вимогам і може в повній мірі виконувати свої функції. Більш складний варіант - розробка індивідуального дизайну, верстка якого буде проводитися по макетах, створеним саме для певного підприємства і повністю передає ідейну і функціональну спрямованість окремої фірми. Створення сайтів індивідуального типу - робота складна і копітка. В даному варіанті всі функціональні блоки розробляються з повним урахуванням вимог замовника, і в результаті виходить ресурс, який відрізняється від йому подібних - і зовнішнім виглядом, і можливостями, що і приваблює потенційних клієнтів в першу чергу.

Варіантів у виконанні такого завдання, як створення сайтів, дуже багато, тому при замовленні даних робіт варто звертатися тільки до фахівців. Якщо вам потрібен професійно зроблений ресурс, який буде виглядати дорого і естетично, ви завжди можете скористатися послугами фахівців SoftERP. Варто відзначити, що сайти, створені дизайнерами і програмістами компанії SoftERP, якісно відрізняються від ресурсів подібного спрямування і по дизайну, і по функціональності.

Створення сайтів проводитися з урахуванням всіх особливостей ресурсу і з перспективою його розвитку, і тим самим зменшується час інтеграція ресурсу під будь-які додаткові можливості займає мінімум часу.

Створення сайтів від компанії SoftERP - це найбільш оптимальний варіант отримати якісний і функціональний ресурс, який буде зручний в користуванні для відвідувачів, і в управлінні для його власників.

У тому випадку, якщо вас цікавить створення сайтів для вашої організації, в будь-який зручний для вас час можна звернутися в SoftERP, і ви отримаєте професійні консультації на цю тему, повністю розкривають всі особливості даного завдання, що допоможе вам більш точно сформулювати вимоги.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua