Корисні і зручні веб додатки

Веб додатка є програми, які призначені для використання за допомогою браузера. Застосовуючи їх, користувач отримує можливість здійснювати певні дії, наприклад, редагувати зображення, прослуховувати аудіофайли, дивитися відео тощо. При цьому такі програми не вимагають установки на комп'ютер користувача, адже вони знаходяться на віддаленому сервері, а у віконці браузера відображається тільки призначений для користувача інтерфейс

Веб додатка мають ряд переваг, які роблять їх популярними як для власників ресурсів (тому що вони приваблюють відвідувачів), так і для відвідувачів (через зручності їх використання). Як вже говорилося вище, їх не потрібно встановлювати, і для того, щоб скористатися такою програмою, досить відкрити вікно з призначеним для користувача інтерфейсом.

Після цього веб додатки повністю доступні, і ними можна відразу ж користуватися без перезавантаження комп'ютера і інших дій, які зазвичай супроводжують установку програмного забезпечення на комп'ютер.

Ви є власником сайту і хочете зробити його більш відвідуваним, встановивши на нього додатки, корисні користувачеві? Тоді вам варто звернутися до фахівців компанії SoftERP.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua