Програмування HTML сторінок

Веб програмування є сукупністю методів, які дозволяють ефективно вирішувати завдання забезпечення функціональності HTML сторінки. За своїм типом технології програмування поділяються на клієнтські і серверні. Перша технологія передбачає внесення в HTML розмітку коду, який буде виконаний на комп'ютері користувача, друга має на увазі виконання коду на сервері для відображення результатів у вікні браузера.

Веб програмування клієнтського типу виконується на мові VBScript і JavaScript, що дозволяє домогтися деякої інтерактивності HTML сторінки, але такий підхід не дає можливості взаємодії з базою даних і файлової системою. Для цих цілей використовується серверна технологія.

Самі по собі дані технології мають велику складність, і щоб домогтися оптимальної взаємодії всіх процесів, необхідні суттєві пізнання в цій галузі і певна майстерність. Якщо вам необхідно збільшити функціональність HTML сторінок вашого ресурсу і забезпечити їх реагування на дії відвідувачів, консультації в даній області і всіляку допомогу нададуть фахівці компанії SoftERP.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua