Складський облік

Складський облік за допомогою системи SoftERP можна назвати оптимальним варіантом організації складського господарства. Впровадження даної системи направлено на забезпечення повного контролю запасів підприємства і проведення обліку в різних одиницях виміру.

Система SoftERP дає можливість проводити оперативний роздільний облік найменувань товарів на складах підприємства, що мають істотну різницю в функціональності. Враховується надходить продукція, передана на продаж, зарезервована на певний термін і будь-яка інша, також враховується при наявності і поворотна тара. Організувати складський облік можна за різними параметрами. Так, в можливості системи входить класифікація продукції за довільним характеристикам, відповідно, можна вести партійний облік, за кольором, розміром і іншим відмінних рис.

Система SoftERP функціонує на основі загальної бази даних, і тому є велика зручність для керівників та інших компетентних осіб, що мають можливість отримувати інформацію про стан справ на складі в режимі реального часу і в будь-якому аналітичному розрізі з урахуванням індивідуальних характеристик окремих товарів.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua