Що дають сайту відгуки до товарів

Відгуки до товарів - це модуль сайту, який дозволяє покупцям залишити свою думку про якість продукції або послуг на сайті у вигляді тексту. Варто зазначити, що такі можливості представлені далеко не на кожному сайті, але інтернет-магазин, де на сторінках каталогу немає жодного відгуку про продукцію, досить сильно насторожує покупця.

Зазвичай роздуми відвідувача зводяться до того, що він починає сумніватися або в якості продукції, або ж в популярності магазину. І те, і інше абсолютно не сприяє виникненню довірчих відносин, тоді покупець залишає ресурс, так і не зробивши покупки. Насправді в більшості випадків сайт просто не має модуля, який надає можливості залишати відгуки до товарів. Тому наявність такого сервісу варто враховувати ще при проектуванні ресурсу, а в тому випадку, якщо воно все-таки не був враховано, завжди є можливість все виправити за допомогою фахівців SoftERP.

Відгуки до товарів також мають і маркетингове значення. По-перше, вони стимулюють купівельну спроможність і викликають інтерес до певних зразків продукції, які активно обговорюються. По-друге, вони сприяють більш активному просуванню сторінок, тому що самі по собі представляють унікальний контент, який теж індексується пошуковими машинами.

купівельна довіру

Викликати довіру покупця і стимулювати його до покупки досить складно, особливо якщо продажі здійснюються в мережі Інтернет. В даному випадку покупець позбавлений спілкування з продавцем, і, відповідно, не схильний до що впливає фактору переконання. Також відсутність особистого спілкування негативно позначається на виникненні довіри покупця до магазину. Але все це можуть замінити відгуки до товарів, які характеризують якості продукції і загострюють увагу інших покупців на достоїнства і недоліки.

Можливість залишати відгуки стимулює активне спілкування відвідувачів, поступово формується група лояльних покупців, відгуки яких будуть найбільш приємними і цінними для магазину. Саме на такі повідомлення і орієнтуватимуться випадкові користувачі або цільова аудиторія, яким буде цікава і продукція, і відгуки до товарів, що характеризують її особливості. Активне спілкування покупців, прозорість процесу продажу і обміну думками формують купівельну довіру, необхідну в будь-якому випадку для успішного ведення бізнесу.

Відгуки до товарів - унікальний контент

При написанні відгуку покупець обов'язково називає найменування товару і описує свої враження від процесу придбання, а потім і від процесу використання продукції. Найчастіше відгуки бувають досить великими, адже радістю від вдалої покупки хочеться поділитися з усіма. Претензії теж в більшості випадків висловлюють в розгорнутому вигляді, обґрунтовуючи все досконально і знову не один раз згадуючи найменування продукції. Таким чином, виникає унікальний контент, яким і є відгуки до товарів, розміщені покупцями.

Чим частіше з'являються відгуки, тим частіше ваш сайт індексується пошуковою машиною, яка в процесі індексації враховує наявність ключових слів, за якими і проводиться просування сторінки в пошуковій системі. Результат цих дій цілком визначений. Чим частіше з'являються нові відгуки до товарів, тим вище виявляється сайт в списках результатів видачі пошуковою системою по певних ключових запитах. Тому наявність такого модуля на сайті цілком доцільно, він сприяє підвищенню рейтингу і популярності магазину.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua