Візитна картка компанії в мережі Інтернет

Сайт візитка - оптимальний варіант для підприємств, які тільки починають свою діяльність в мережі Інтернет. Він складається з декількох сторінок і містить всю необхідну інформацію про діяльність підприємства, реквізити компанії і форму зворотного зв'язку. Такі ресурси відносяться до найбільш економічним видам сайтів, але, тим не менш, вони мають ефективність в залученні нових клієнтів або партнерів.

Сайт візитка відрізняється стриманим дизайном і мінімумом інтерактивних елементів. По суті, вони і не потрібні, тому що сайт є просто візитну картку в мережі Інтернет. Для таких ресурсів пред'являються певні вимоги в дизайні. Сайт візитка повинен виглядати солідно і в повній мірі відповідати області діяльності підприємства, передаючи його ідейне спрямування.

Якщо ви тільки починаєте завойовувати Інтернет-простори, для вашого підприємства сайт візитка стане ідеальним варіантом. У майбутньому він може перетворитися на повноцінний портал, який при необхідності буде використовуватися також як і торговельна площадка. При створенні такого сайту фахівці компанії iShopERP враховують можливості майбутнього розвитку в обов'язковому порядку, що сприяє легкої інтеграції ресурсу під інші цілі.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua