Візуалізація об'єктів

3d дизайн - це тривимірне моделювання, що дозволяє створити візуальний образ будь-якого предмета або конструкції. При цьому також є можливість підбору різних текстур, матеріалів і навіть освітлення. Тобто, ми отримуємо наочну картину, як би виглядав певний предмет в різних умовах.

3d дизайн дуже ефективний при створенні комерційних ресурсів. Одна справа - розмістити на сторінці опис продукту чи послуги, і зовсім інше - показати його в усій красі. Для покупців візуалізація ідеї грає досить важливу роль при виборі? і більшість з них схиляється до покупки в тому випадку, якщо на сайті присутня наочна картинка пропонованого продукту в тривимірному зображенні.

3d дизайн активно використовується для моделювання різних конструкцій, починаючи від окремих меблевих елементів і закінчуючи архітектурними спорудами. Також, використовуючи 3d дизайн можна створювати будь-які реальні і нереальні моделі чогось, що відкриває великі можливості у створенні веб ресурсів. Тому розробники компанії SoftERP активно використовують 3d дизайн для реалізації складних проектів, які повинні забезпечувати високу ефективність функціонування як продає ресурсу.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua