Дизайн бізнес сайтів

В першу чергу, розглядаючи такий аспект як дизайн сайтів, необхідно виходити з напряму ресурсу, тому що для різних по функціональної спрямованості сайтів використовуються абсолютно різні дизайнерські рішення. Якщо дизайн розважального порталу покликаний вражати уяву відвідувачів кількістю картинок, анімації і барвистих графічних елементів, то бізнес сайт створюється за зовсім іншим принципом, і в першу чергу тут враховується структурування та контент, а зовнішній вигляд є як би доповненням, необхідним для надання інформації в найбільш гармонійному вигляді.

Саме поняття «дизайн сайтів» визначається як зовнішній вигляд і, незважаючи на те, що при створенні бізнес ресурсів дизайн вже не має головної позиції, проте, він не втратив свою важливість і необхідність відповідати певним критеріям. У мережі інтернет сайт компанії є візитною карткою, і за зовнішнім виглядом відразу ж можна визначити перспективність фірми і її пріоритети. Тому стилістика сайту повинна обов'язково відповідати роду діяльності підприємства і передавати його концепцію і основні ідеї.

Дизайн сайтів - загальні критерії

Сучасний дизайн сайтів істотно відрізняється від більш ранніх варіантів розробки бізнес ресурсів. Так, в минуле пішли «вхідні» сторінки, які при необхідності тривалої завантаження не несуть ніякої користі ні для сайту, ні для потенційних покупців.

При виборі колірної гами перевага віддається спокійним тонам. Яскраві деталі будуть відволікати покупця від його мети, також як і надлишок картинок і анімації на сторінках. Занадто велика кількість анімації на сайті перешкоджає індексації ресурсу, що теж варто враховувати обов'язково, адже від індексації безпосередньо залежить і кількість відвідувачів.

На сьогоднішній день сайт не тільки покликаний підкреслювати статус компанії, крім цього він є рекламною і торговим майданчиком, і тому перевага віддається окремим гармонійним і ретельно продуманим елементам, які доповнюють дизайнерську задумку, але в той же час не заважають пошуку необхідної інформації.

Дизайн сайтів також має масу інших правил і особливостей, які при створенні ресурсів обов'язково дотримуються фахівцями компанії SoftERP, і тому результат їх роботи завжди вражає повною відповідністю поставленим цілям.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua