Ресурси для внутрішнього використання

Корпоративний портал - це спеціалізований ресурс, який призначений для внутрішнього використання і є засобом комунікації між компанією і співробітниками. Такий ресурс містить різну корпоративну інформацію, доступ до якої мають співробітники компанії в залежності від їх компетенції. Портали мають як плюси, так і мінуси. У першому випадку, наявність порталу допомагає поліпшити продуктивність праці, тому що оперативний доступ до інформації сприяє оптимальному функціонуванню бізнес-процесів, що в свою чергу позначається позитивно на роботі компанії. У другому випадку, такий доступ робить корпоративну інформацію вразливою, адже при бажанні конкуренти можуть отримати цікаву для них інформацію.

Але поняття корпоративного порталу набагато складніше, ніж можна припустити. Це може бути не тільки інформаційний портал, також подібні ресурси використовуються як інтерфейс окремих підрозділів фірми або служать для управління знаннями, контентом і т.д.

Якщо ви ще не визначилися, якого типу вам потрібен корпоративний портал, розповісти про особливості того чи іншого типу ресурсів вам можуть співробітники компанії SoftERP.

Безкоштовна
консультація:

Заповніть форму і наш менеджер зв'яжеться з вами
Зателефонуйте мені Або задайте нам свої питання у повідомленні Повідомлення
SOFT.ua Логотип компанії
бул. Миколи Міхновського, 17А 01042 Київ, Україна
+380965281088 +380950225384 +16469806259 +16478466658 infos@soft.ua